Galatasaray kritik virajda

Galatasaray kritik virajda
Süper Lig'in 7.haftasında Galatasaray ile Göztepe bu akşam karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak mücadele BeIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

Galatasaray, Süper Lig''in 7. haftasında sahasında Göztepe''yi konuk edecek. Türk Telekom Stadı''nda oynanacak maç saat 19.00''da başlayacak. Müsabakayı Ali Şansalan yönetecek.

Ligde geride kalan 6 maçta ikişer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşayan İstanbul''un sarı-kırmızılı takımı, aldığı 8 puanla haftaya 11. sırada girdi.

İzmir temsilcisi ise 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi gördü. Göztepe topladığı 5 puanla 7. hafta öncesinde 15. sırada yer buldu.

GALATASARAY - GÖZTEPE MUHTEMEL 11''LER:

Galatasaray: Muslera, Alpaslan, Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Assunçao, Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Nwobodo, Soner, Halil Akbunar, Yalçın, Lourency, Ndiaye

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Galatasaray’da Arda Turan, Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey''in yanı sıra cezası süren Marcao, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Göztepe''de ise sakatlıkları bulunan Marko Mihojevic, Murat Paluli, Ege Özkayımoğlu, Burekovic ile birlikte kırmızı kart cezalısı Beykan Şimşek yok.