Galatasaray’ın acı günü

Galatasaray’ın acı günü
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve TFF Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Arslan (78) korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

DHA’nın haberine göre, Türker Arslan''ın 4 Nisan''dan beri hastanede yoğun bakımda olduğu, geçen hafta yapılan korona virüs testinin negatif çıktığı ancak akciğerlerindeki problemin giderilemediği öğrenildi. Arslan''ın yarın toprağa verilmesini beklendiği, cenaze töreniyle ilgili ailesinden açıklama yapılacağı belirtildi.

FEDERASYONDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türker Arslan''ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "TFF Tahkim Kurulu eski Başkanı ve Türk sporunun değerli isimlerinden av. Türker Arslan’ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Uzun yıllar TFF Tahkim Kurulu’na başkanlık eden Türker Arslan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) üyeliğinde bulundu. Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu Başkanlığının yanı sıra 1998 yılından beri Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu üyesi olan Arslan, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeliği ile birlikte bir çok dernek ve vakfın üyesiydi. Merhum Türker Arslan’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Kulübü ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz."

TÜRKER ARSLAN KİMDİR?

6 Eylül 1942 doğumlu olan Türker Arslan, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi''nden mezun oldu. 1959-1964 yılları arasında, Galatasaray Spor Kulübü''nde atletizm ve futbol dallarında lisanslı olarak spor yaptı. Sarı kırmızılılarda yönetim kurulu ve sicil kurulu üyeliği görevinde bulundu ve ve Divan Kurulu üyesi.

İlgili Haberler