Galatasaray’ın Batshuayi transferi ile ilgili önemli gelişme

Galatasaray’ın Batshuayi transferi ile ilgili önemli gelişme
Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Batshuayi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Valencia Teknik Direktörü Marcelinho, Belçikalı golcü ile yolları ayırmak istediklerini söyledi.

Valencia Teknik Direktörü Marcelino, Kral Kupası’nda aldıkları 2-1’lik yenilgi sonrası adı Galatasaray ile de anılan Belçikalı forvetleri Michy Batshuayi ile yollarını ayırmak istediklerini açıkladı.

Marcelino, ilk 45 dakikada oynatıp daha sonra çıkardığı Batshuayi ile ilgili olarak, “Forvete ihtiyacımız var. Bazı nedenlerden ötürü Batshuayi’ye sabrım kalmadı. Satın alma opsiyonu vardı. Kontrat şartları tam olarak nedir bilmiyorum. Ancak, herkesin iyiliği için Batshuayi’yi göndermek istiyoruz.” dedi.

Batshuayi’nin de kalmak istemediğini belirten Marcelino, “Batshuayi ayrılmak istiyor. Biz de Valencia için en iyi kararları vermekle sorumluyuz. Kısa süre içerisinde bu konuda hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

1 YILLIK MAAŞI 4 MİLYON EURO!

Michy Batshuayi, son günlerde Galatasaray’ın gündemine geldi. İspanyol kulübü sezon başında 25 yaşındaki forveti 1 yıllığına 3 milyon euro karşılığında kiraladı. Batshuayi ise 4 milyon euro garanti ücret verdi. Valencia’ya oyuncunun maliyeti vergilerle birlikte 6 milyon euroyu buluyor. Belçikalı bu sezon 997 dakika sahada kaldı. Batshuayi de Valencia’dan ayrılmak istiyor.