Galatasaray’ın listesindeydi: Bruma’nın bonservisi belli oldu!

Galatasaray’ın listesindeydi: Bruma’nın bonservisi belli oldu!
Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan Bruma konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Leipzig, Portekizli oyuncuyu satış listesine koyarken, en az 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli bekledikleri kaydedildi.

Ralf Rangnick'le yollarını ayıran RB Leipzig'de transfer konusunda flaş adımlar atılıyor. Bild'in haberine göre, takımın yeni Sportif Direktörü Markus Krösche, ciddi değişimler planlıyor.

Krösche'yi Leipzig'de birçok detayın beklediği yazılırken en önemli işlerden biri de Bruma olarak gösterildi.

Galatasaray'dan transfer edilen Bruma'dan kurtulmak istenildiği bilgisi paylaşılırken, PSV ve Rus takımlarının ilgilendiği duyuruldu. Bruma'nın bonservis bedeli için en az 15 milyon euro beklendiği, kulübedeki birçok isim ile de yolların ayrılacağı kaydedildi.

Sarı kırmızılılardan büyük umutlarla alınan Portekizli futbolcunun geçirdiği iki karmaşık sezonun ardından umutların tükendiği, 15 milyon euroluk bir teklifin de alınamadığı duyuruldu. Hollanda basını ise PSV'nin 10 milyon euro seviyesinde bir rakam ödeyebileceğini ancak Bruma'nın tavrının da önemli olduğunu yazdı.

Leipzig'in bonuslarla 15 milyon euro ödediği Armindo Tué Na Bangna, Leipzig'de 67 maçta görev aldı ve 10 gol atıp 5 asist yaptı. Bruma, sarı kırmızılı kulüpte 85 maçta 15 gol, 21 asistlik performans sergilemişti.

Öte yandan yeni hocası Nagelsmann arafından kadroda düşünülmeyen Bruma için geçtiğimiz günlerde Galatasaray Futbol A Takım İdari Menajeri Mert Çetin ile görüştü.

Çetin'in söz konusu görüşmede Bruma'ya Almanya'daki durumunu sorduğu iddia edildi. Mert Çetin ile samimi bir sohbet geçiren Bruma'nın şunları söylediği belirtildi: "Almanya'dan ayrılacağım. Fatih hocam beni isterse seve seve gelirim. "Biliyorsun; Galatasaray benim için çok özel. Yeniden taraftarın önüne çıkmak ve Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika olur"

Mert Çetin'in Portekizli yıldız ile yaptığı görüşmenin ardından konuyu teknik direktör Fatih Terim'e ilettiği ve "Hocam Bruma gelmeye dünden razı" mesajını verdiği kaydedildi.