Galatasaraylı çocuktan Fenerbahçeli Kılıçdaroğlu'na harika yanıt

Galatasaraylı çocuktan Fenerbahçeli Kılıçdaroğlu'na harika yanıt
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun salgın nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklarla video konferans yöntemiyle yaptığı görüşmede gülümseten anlar yaşandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sokağa çıkamayan 6 ila 14 yaşları arasındaki 20 çocukla video konferans yöntemiyle görüştü. Bir çocuğa hangi takımı tuttuğunu soran Kılıçdaroğlu, ‘Galatasaray’ yanıtını alması sonrası , “Öyle mi, yapma ya, ben Fenerbahçeliyim, ne yapacağız şimdi” dedi. Çocuğun sonrasında Bir şey olmaz, ikimiz de insanız sonuçta" şeklindeki yanıtı gülümseten anlara neden oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu salgın dolayısıyla sokağa çıkma yasağı süren yaşları 6 ila 14 arasında değişen 20 çocukla dün video konferans buluşması yaptı.

Hürriyet gazetesinden Rıfat Başaran'ın aktardığına göre Kılıçdaroğlu’nun çocuklarla Ramazan Bayramı sohbetinde gülümseten anlar yaşandı.

Kılıçdaroğlu, altı yaşındaki Kerim’e "Keyfin nasıl? Durgun görünüyorsun" diye sordu. Küçük çocuktan "Çünkü sıkıldım" yanıtı alan Kılıçdaroğlu, birinci sınıfta olduğunu öğrendiği Kerim’e "Sınıfta kızlar mı yoksa erkekler mi daha yaramazdı" diye sordu. "Erkekler" yanıtını alan Kılıçdaroğlu gülmesini engelleyemedi.

Kılıçdaroğlu, pandemi süreci öncesi futbol okuluna gittiğini anlatan bir başka çocuğa da hangi takımı tuttuğunu sordu. "Galatasaray" yanıtını alan Kılıçdaroğlu, “Öyle mi, yapma ya, ben Fenerbahçeliyim, ne yapacağız şimdi” demesi üzerine çocuğun "Bir şey olmaz, ikimiz de insanız sonuçta" yanıtı üzerine "Güzel, teşekkür ederim" diyerek güldü.

Kılıçdaroğlu, Fransa’dan katılan 9 yaşındaki Şayel Uladı ile de kısa süre Fransızca sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, sohbetin sonunda "Mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyoruz hepinize. Hoşca kalın, sizi seviyoruz" diyerek vedalaştı.