Galatasaraylı isim İtalya'da mahsur kaldı

Galatasaraylı isim İtalya'da mahsur kaldı
Galatasaray performans antrenörü Alberto Bartali'nin ülkesi İtalya'dan Türkiye'ye dönemediği öğrenildi.

Türkiye'deki futbol liglerinin 12 Haziran'da başlatılmasına karar verilmesinin ardından, yabancı futbolcular ve kulüp çalışanları Türkiye'ye dönmeye başladı. Ancak bazı isimler, uçuş yasakları nedeniyle hala ülkelerinde bulunuyor. O isimlerden biri de Galatasaray performans antrenörü Alberto Bartali oldu. 

Galatasaray'ın fizik kondisyoneri, performans antrenörü Alberto Bartali, koronavirüs süreciyle ilgili konuştu ve idmanlar için Türkiye'ye geri dönemediğini söyledi. Bartali, "Şu anda İtalya'dayım. Türkiye'ye nasıl geri döneceğimi çözmem gerek, uçuşlar durdurulduğu için bu çok kolay olmayacak. 2 hafta öncesine kadar İstanbul'daydım. Her profesyonel takımda olduğu gibi, oyunculara özel programlar hazırladık. Birkaç gündür sahada küçük gruplar çalışıyor, bundan sonra sahada daha büyük takımlarla çalışmalar devam edecek" diye konuştu. 

5 DEĞİŞİKLİK HAKKINI DEĞERLENDİRDİ 

Kulüplere tanınan 5 oyuncu değişikliği hakkında da değerlendirmeden bulunan Bartali, "5 oyuncu değişikliği kararı, doğru bir karar. Bazı ülkelerde, Serie A'da hafta arasında da lig oynanması planlanıyor. Bu yüzden 5 değişiklik yapmak önemli" dedi.