Galatasaraylı Martin Lines'in eşi Haugen: Ülkeme dönmek istiyorum

Galatasaraylı Martin Lines'in eşi Haugen: Ülkeme dönmek istiyorum
Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Martin Lines'in eşi, korona virüs pandemi nedeniyle ülkesine dönmek istediğini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, sonunda Türkiye'ye de sıçradı. Ülkemizde 37 vatandaşımızın korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, bir şok da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den geldi. Galatasaray'ın kurt hocası Fatih Terim, korona virüse yakalandığını duyurdu. 

Son gelişmelerin ardından Galatasaraylı futbolcuları da endişe sardı. Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Haugen, "Abdurrahim Albayrak için aldığımız haber, çok kötü bir haber. Umarım o ve eşi bir an önce sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun diyorum. Şu anda Avrupa'da hiçbir ülke güvenli değil. Şu anda gerçekten Norveç'e, evime gitmek istiyorum ama bunun nedeni Norveç'in daha güvenli olması değil. Benim ailem Norveç'te ve onların yanında olup, eğer hasta olurlarsa onlara yardım etmek istiyorum. Ayrıca ülkende haberleri takip etmek daha kolay" dedi. 

"ENDİŞE DUYUYORUM" 

Açıklamalarına devam eden Haugen, "Norveçli olduğumuzdan, ülkemizde olmayı istememiz de bizim hakkımız. Eğer hasta olursak bana ve Martin'e ne olacağı konusunda da endişeliyim. Çocuklarımıza kim bakacak böyle bir durumda? Neyse, eğer bu işi ciddiye alırsak, herhangi bir ülkenin çok uzun bir zaman futbol oynayabileceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.