Game Of Thrones 8. sezon 2. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Game Of Thrones 8. sezon 2. bölümü ne zaman yayınlanacak?
Game Of Thrones geçtiğimiz Pazar gecesi 8. sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin izleyicileri şimdi Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte Game Of Thrones yeni sezon bölüm tarihleri...

Games of Thrones’un 8. sezon ilk bölümü yayınlandı ardından 2. yeni bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Game of Thrones'un yayın hakları ülkemizde Digiturk'te bulunuyor. Peki Game of Thrones 8. sezon 2. bölümü ne zaman?

Game of Thrones yeni sezon ilk bölümü dünya çapında takip edilirken, 8. sezon 2. bölümü büyük heyecanla bekleniyor. Henüz ilk bölümü izleyemeyenler Game of Thrones yeni sezon nasıl izlenir sorusuna yanıt ararken, yeni bölümü bekleyenler ise Game Of Thrones 8. sezon 2. bölümü ne zaman merak ediyor. Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor.

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.

HBO kanalında altı bölümlük bir sezonla final yapacak olan Game of Thrones dizisinin Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. 30 Nisan'a kadar 1 No'lu beIN HD kanalında Game of Thrones Özel yayınlarına devam eden Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi diziyi ABD ile aynı anda yayına sokacak. Amerika'da yayınlanan dizi Türkiye saati sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı ertesi akşam olacak.

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM TARİHLERİ

Game of Thrones’un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak

2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak

3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak

4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

NOT: Türkiye’de dizinin bölümleri yayınlandığı günden bir sonraki saat 04:00’dan itibaren Digiturk’ten altyazılı izlenebilecek.