Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü ne zaman yayınlanacak?
Game Of Thrones geçtiğimiz Pazar gecesi 8. sezon 1. Ve 2. bölümleriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin izleyicileri şimdi Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte Game Of Thrones yeni sezon bölüm tarihleri.

Games of Thrones’un 8. sezon ilk bölümünün yayınlanmasının ardından 2. bölümü de geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin sevenleri yeni bölüm ne zaman diye araştırmaya başladı. Peki Game of Thrones 8. sezon 3. bölümü ne zaman? İşte detaylar...

Game of Thrones yeni sezonu dünya çapında takip ediliyor. Yeni sezon 3. bölümü heyecanla bekleniyor. Henüz ilk bölümü izleyemeyenler Game of Thrones yeni sezon nasıl izlenir sorusuna yanıt ararken, yeni bölümü bekleyenler ise Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü ne zaman merak ediyor.

GAMES OF THRONES 8. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU

Geçmişinin yükünü en ağır şekilde hisseden Jaime'nin tüm düşmanlarına hesap vermesiyle başlayan sezonun ikinci bölümünde Jon Snow ve beraberindekiler savunma hattını oluşturma çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan içerde yaşanan karışıklıklarla başa çıkmaya çalıştılar.

Beklenen büyük savaştan bir gece önce Winterfell'de geçen ve Jon'un Daenerys'e gerçekleri anlattığı bölümde Ak Gezenler, Winterfell kapılarına dayandılar.

GAMES OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜMDE NE ZAMAN?

HBO da ekranlara gelen Games Of Thrones dizisinin yeni bölümü 28 Nisan yani bu akşam yayınlanacak.

Yeni bölümü aynı gün yani 28 Nisan'ı 29 Nisan'a bağlayan gece Türkiye saati ile 04.00'te Türkçe altyazılı olarak Digitürk'ten izlenebilecek.

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM TARİHLERİ

Game of Thrones’un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlandı

2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlandı

3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak

4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak