Game of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm yayınlandı mı? GOT Final bölümü

Game of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm yayınlandı mı? GOT Final bölümü
Fenomen dizi Game of Thrones, 8. sezon 6. bölüm yayınlandı. Dünyanın en çok izlenen dizisi olan Game of Thrones'un final bölümü soluksuz izlendi. Peki, Game of Thrones, final bölümü Türkçe altyazılı olarak nereden izlenir?

Game of Thrones, efsanesi 8. sezon 6. bölüm ile sona erdi. ABD ile aynı anda Türkiye'de de yayınlanan Game of Thrones final bölümü soluksuz izlendi. Fenomen dizinin hayranları, Game of Thrones'un son bölümünü nereden izleyebileceklerini araştırıyor. Dizinin hangi sonla bittiği merak konusu olurken, Game of Thrones final bölümü hakkındaki detaylar haberimizde..

Dizinin son bölümünde King's Landing 'i ele geçiren Deanerys Targaryen, Drogon ile tüm şehri kül etmişti. Kontrolden çıkan Deanerys'in "Deli Kraliçe"ye dönüştüğünü gören Westeroslular, tüm şehrin kül edilişini dehşet içinde izledi. Danny'nin King's Landing'de gerçekleştirdiği katliamı izleyen Jon Snow'un final bölümünde ne yapacağı merak ediliyordu.

5-240.jpg

GAME OF THRONES FİNAL BÖLÜMÜ NEREDEN İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor.

game1.jpg

GAME OF THRONES TÜRKÇE ALTYAZILI

HBO kanalında altı bölümlük bir sezonla final yapacak olan Game of Thrones dizisinin Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. 30 Nisan'a kadar 1 No'lu beIN HD kanalında Game of Thrones Özel yayınlarına devam eden Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi diziyi ABD ile aynı anda yayına sokacak. Amerika'da yayınlanan dizi Türkiye saati sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı ertesi akşam olacak.