Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?
Game Of Thrones’ta sona yaklaşılıyor. 8. Sezonun yeni bölümleriyle sosyal medya da gündem olan Games of Thrones’un son bölümü araştırılmaya başlandı. Peki, Games of Thrones son bölümü ne zaman? Nasıl izlenir. İşte detaylar...

Final bölümü merakla beklenen Games of Thrones ne zaman yayınlanacak takipçileri tarafından merakla araştırılıyor. Dizinin izleyicileri şimdi Game Of Thrones 8. sezon 6. final bölümü ne zaman ve nereden izlenir sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edilenler…

GAMES OF THRONES 8. SEZON 6. FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN

HBO da ekranlara gelen Games Of Thrones dizisinin 6. final bölümü bu akşam (19 Mayıs) akşamı yayınlanacak

Türkiye’de dizinin yeni bölümü aynı gün yani 19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan gece Türkiye saati ile 04.00'te Türkçe altyazılı olarak Digitürk'ten izlenebilecek.

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR

Game of Thrones'un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones'un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor.

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜM ÖZETİ

Son Savaş'ta Daenerys Targaryen, Kraliçe Cersei Lannister ile savaşmak için kalan kuvvetlerini King's Landing'e getirdi.

Geçen haftaki bölümün sonunda, Dany, tükenmiş kuvvetlerini Kraliçe Toprakları'na, Kraliçe Cersei'nin onları The Golden Company askerleri ile beklediği yere getirdi. 5. bölüme iki lider kadının savaşı damga vurdu.

Daenerys Targaryen, ejderhasının büyük faktörüyle savaşı kazandı. Savaşı kazanırken ise şehiri adeta yakıp küle çevirdi. Bu da final bölümünde Jon Snow'un Khalesi'ye nasıl tepki vereceği konusunda izleyicinin büyük bir beklentiye girmesine neden oldu.

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM TARİHLERİ

Game of Thrones’un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlandı

2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlandı

3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlandı

4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlandı

5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlandı.

6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak