Gazeteci Akın Sel Ertem Şener'e ateş püskürdü

Gazeteci Akın Sel Ertem Şener'e ateş püskürdü
Gazeteci Akın Sel, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile Borussia Dortmund arasında oynanacak maç için skor tahmini veren Ertem Şener'e sert tepki gösterdi.

İşin kötüsü bunun affı da yok

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Beşiktaş, bu akşam Borussia Dortmund''u ağırlayacak. Vodafone Park''ta oynanacak mücadele saat 19.45''te başlayacak.

Mücadele öncesinde yaşanan yayın ve spiker krizine yoğun tepkiler gelirken, bir tepki de Gazeteci Akın Sel''den geldi. Sel, ekranda Beşiktaş maçı için 3-1 Dortmund lehine skor tahmini veren Şener''e ateş püskürdü.

Sosyal medya hesabından üst üste paylaşımlar yapan Sel, şu ifadeleri kullandı:

"Bak Ertem Şener.. Biz Türkiye’nin 10 yıl geçilmeyen spor programlarını yaparken sanırım lise de falandın.. Ben Beşiktaş maçlarını yazarken, röportajlarını yaparken sen okulda kopya falan çekiyodun. Şimdi sana direk söylüyorum böyle şaklabanlıklarla reyting yapılmaz..

Sen bir de Beşiktaş Dortmund maçını anlatacam falan tweetleri attın. Ben dinlemem izlemem de seni ama bu maçı hangi yürekle anlatacaksın. Beşiktaş İnşallah kazanırsa sen şimdi sevinecek misin? Resmen üzüleceksin skoru bilemedim diye

Beşiktaş kazanır, kaybeder veya berabere kalabilir. Ama bunu elinde A4 kağıdıyla 3-1 mağlup olacak şekilde koskoca Beşiktaş camiasını tahrik ederek yapamazsın. Son olarak, hayatının en büyük hatasını Türkiye’nin en büyük camiasına karşı yaptın. İşin kötüsü bunun affı da yok"

 

İlgili Haberler