Gazeteci Demirkol, canlı yayında anlattı: Liglerin başlama tarihi ile ilgili flaş yorum

Gazeteci Demirkol, canlı yayında anlattı: Liglerin başlama tarihi ile ilgili flaş yorum
Gazeteci Mehmet Demirkol, bEINSport'ta katıldığı programda, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demirkol, kendisinin yorumunun, liglerin oynatılmayacağı yönünde olduğunu söyledi.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beINSPORTS'ta yayınlanan beIN Manşet adlı programda spor gündemine dair dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

Türkiye liglerinin başlatılıp, başlatılmaması ile ilgili tartışmalara değinen Demirkol, "Genel olarak yeni bir normal, 'İnsanlar seyahat etsin, uçak da çalışsın, turizm de çalışsın.' gibi genel bir fikir varsa..Bunun vitrini olarak 'Futbol deplasmanlı olacak, Türkiye'de seyahat etmek problemli bir şey değildir.' mesajı verilecekse, öyleyse, bu konuda yetkili Sağlık Kurulu, Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı'dır tabii. O zaman deplasmanlı olmasının bir manası var" dedi. 

Demirkol'un açıklamalarının devamı şu şekilde: 

"Tribünde taraftar olmayacaksa, o kadar seyahate gerek yok. Futbolun 2 temel unsuru, futbolcu ve seyircidir. Bütün bu maçlar, futbolcu ve seyirciyi bir araya getirmek için oynanıyor ve televizyonlarda yayınlanıyor. Eğer bu ikisi bir araya getirilemeyecekse, herkesin bir akrabasının olduğu ve ülke nüfusunun neredeyse yarısının yaşadığı Marmara Bölgesi'nde, İstanbul çevresinde bu maçları oynamakta bir sakınca yok. Tekrar ediyorum, eğer öyle oynanacaksa, kimsenin maçlarını kendi sahasında oynamaması lazım. Yoksa, Sivasspor'a, Trabzonspor'a, Anadolu'dan gelecek diğer takımlara haksızlık olur." 

 

 

İlgili Haberler