Sedat Peker hangi bilgiyi açıklayacak. AKP’de herkes bunu konuşuyor

Sedat Peker hangi bilgiyi açıklayacak. AKP’de herkes bunu konuşuyor
Gazeteci yazar Fatih Ergin, Yeniçağ TV’deki 25. Saat programında Kübra Çelebi’ye AKP’de yaşanan Sedat Peker paniğini açıkladı. Ergin, Peker’in eylül ayındaki bir paylaşımıyla AKP’de büyük bir korkunun başladığını ifade etti.

Yeniçağ TV’deki 25. Saat programında gazeteci yazar Fatih Ergin gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Kübra Çelebi’ye açıklamalarda bulunan Ergin, AKP’deki Sedat Peker paniğini anlattı.

“AKP içerisinde büyük bir korku var Sedat Peker’le ilgili.” diyen Ergin, program sunucusu Kübra Çelebi’nin “Neyi açıklamasından korkuyorlar” sorusuna verdiği cevapta kulislerden çarpıcı bilgileri aktardı.

Ergin şunları söyledi;

“Bu korku Sedat Peker’in ifşalarıyla başlamadı. Bu korku Eylül ayındaki Sedat Peker’in bir paylaşımı ile başladı. Şöyle bir sitemi olmuştu Sedat Peker’in; ‘Tüm insanlar tatildeyken sizin gazınıza geldim,planımın dışına çıkıp o kadar önemli dosyaları paylaştım. Hiçbiri hak ettiği değeri görmedi. Mezardan babam çıksa artık onun da gazına gelmem. Ben neyi ne zaman yayınlayacağımı biliyorum. Ancak toplumumuz bu ses kayıtlarını dinlemeye, whatsapp yazışmalarını okumaya hazır mı, bunu gerçekten bilmiyorum.’

Peker’in bu çıkışının ardından AKP içerisinde şöyle bir korku başlıyor, bir paranoya da diyebiliriz buna. ‘Ya bu ne açıklayacak ve ne zaman açıklayacak?’ diye.

Buna bana aktarana dedim ki, ‘Neden korkuluyor ki? Bu zamana kadar birçok şey aktardı Sedat Peker. Yargı harekete geçmedi. Bazıları unutuldu gitti. Neden korkuyorsunuz ki?’

Seçim öncesi veya seçime yakın bir süreçte paylaşmasından korkuluyor ve hani denir ya ‘iktidar düşürür’ cinsinden bir takım şeyleri ifşa edebileceği konuşuluyor.

Ne gibi şeyler olduğunu sordum ses kaydı, belge gibi şeyler olduğu tahmin ediliyor.

SEDAT PEKER''İN İLGİLİ PAYLAŞIMLARI ŞU ŞEKİLDE;

İlgili Haberler