Fatih Portakal yandaş medyadan önce duyurdu; İşte yıkılacak olan yer

Fatih Portakal yandaş medyadan önce duyurdu; İşte yıkılacak olan yer
Gazeteci Fatih Portakal, İzmir Seferihisar'daki çiftlik evi hakkında çıkan iddialarla ilgili konuştu. Portakal, yıkım kararı verilen bölgenin resimlerini de paylaştı.

FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal’ın İzmir’in Seferihisar ilçesinde bulunan çiftlik evinde kaçak yapı inşa ettiği iddia edilmiş ve Portakal’ın evinin drone ile görüntüleri alınmıştı.

Evinin, kendinden izinsiz şekilde görüntülendiğini belirten Portakal, yapılanların yasalara aykırı olduğunu duyurmuştu. Gazeteci Portakal, çiftlik evi hakkındaki son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Portakal’ın konu hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

“Geldigimiz nokta şu: yandaş medya bugün 40 m2 lik park yerinin yıkılacağını duyurdu; “rapora ulaştık” deniyorsa “sızdırılmış” demektir. Biz istedik alamadık! İncelemeyi yapanlar bile şaşkindır her halde. “

Şaşırmıyorum, neden mi? Arazimle ilgili paylaşılan fotolardan biri kişisel verilerim @csbgovtr’ye gönderilenlerden. Oradan sızdırılıp #YeniAsır’a servis yapılmıştı. “Olmaz” demeyin oldu. Devlet denilen aygıta güveni zedeliyorlar. Foto uçtuğuna göre rapor da uçar! Değil mi??

Eğer rapor doğru ise; olası yıkılması düşünülen yer burası -yine de yıkılmasına ihtimal vermiyorum- Arastırdım; sundurmadan pergoleye dönülür. Kiremitler toplanır, ahşabın arasi boşaltılır, sarmaşık sarılır. Ve pergole garaj olur.”

eytp-qhwaaawbgj.jpg

Bu arada tavuklar ve horozlar kurtuldu. Çünkü @csbgovtr ekibi tarafından kümes de fotoğraflanmıştı. Rapor doğru ise rahatları bozulmayacak. Hadi hayırlısı..

Sıra bende evimin üstünde dron uçurup özel mülkü dikizlemekten emniyete şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak.Bir hukuki süreç de @csbgovtr için olacak. Kişisel verilerim nasıl ve kim tarafından sızdırılmıştır? Suç degil midir? @murat_kurum"

fatih-1.jpgfatih-2.jpgfatih-3.jpgfatih-4.jpg

fatih-5.jpg

İlgili Haberler