Gazeteci Hasan Erşan’dan Cüneyt Arkın’ı eleştiren FETÖ’cüye tokat gibi yanıt: E bir Pensilvanya uşağından beklenen yazı bu şaşırmamak lazım

Gazeteci Hasan Erşan’dan Cüneyt Arkın’ı eleştiren FETÖ’cüye tokat gibi yanıt: E bir Pensilvanya uşağından beklenen yazı bu şaşırmamak lazım
Gazeteci Hasan Erşan, dün vefat eden Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ı eleştiren firari FETÖ’cü Mehmet Efe Çaman sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yanıt verdi.

''E bir Pensilvanya uşağından beklenen yazı bu şaşırmamak lazım''

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 85 yaşındaki Cüneyt Arkın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncunun vefatının ardından iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü isim taziye mesajları yayınladı.

Usta oyuncuyla ilgili Fetullahçı Terör Örgütü’nün Kanada’da yaşan firari tetikçilerinden Mehmet Efe Çaman da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Çaman, “Cüneyt Arkın’ın ölümü üzücü, Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim. Kendisi, kariyeri boyunca devletçe sentetik olarak fabrike edilmiş Türk üstünlükçü, ırkçı, Türk-İslam sentezci, neo-Osmanlıcı ideolojiyi topluma servis eden onlarca filmde oynadı.” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Hasan Erşan da usta oyuncuyu eleştiren Çaman’a sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yanıt verdi.

Erşan sosyal medya hesabından Çaman’a, “e bir pensilvanya uşağindan beklenen yazi bu..şaşirmamak lazim..” şeklinde tokat gibi bir yanıt verdi.

İlgili Haberler