Gazeteci Metin Cihan hakkında flaş gelişme: AKP’li Nurettin Canikli ile ilgili belgeler paylaşmıştı

Gazeteci Metin Cihan hakkında flaş gelişme: AKP’li Nurettin Canikli ile ilgili belgeler paylaşmıştı
Gazeteci Metin Cihan’ın Twitter hesabı bir süreliğine askıya alındı. Son dönemlerde AKP'li Nurettin Canikli ile ilgili paylaşımlar yapan Cihan'ın iddiasına göre sosyal medya hesabını Canikli şikayet ettirdi.

Twitter, gazeteci Metin Cihan''ın hesabına sınırlama getirdi. Cihan, Instagram hesabından yayımladığı videoda, Nurettin Canikli''ye dair paylaştığı belgeler ve iddialar sebebiyle Twitter hesabının şikayet edildiğini ve hesabına sınırlama getirildiğini söyledi.

Cihan, "Bir süredir Nurettin Canikli''nin yolsuzluklarını ve kirli ilişkilerini açığa çıkaran paylaşımlar yapıyorum. O da rahatsız oluyor doğal olarak. Oturmuş, düşünmüş, nasıl engelleyeceğine kafa yormuş anlaşılan ve konuyla ilgili neredeyse bütün tweetlerime çok sayıda, çok sayıda şikayet gönderiyorlar, ''özel bilgi ifşası'' diye. Özel bilgi ifşası dedikleri de şirketlerin adresleri, bilgileri, şirketlerinin bu pis işlerde kullandıkları dökümanlar, yazışmalar, banka hesapları, transferler vesaire vesaire. Kim ne derse desin ben bunları özel bilgi olarak görmüyorum. Bunlarda kamu yararı görüyorum ve ne olursa olsun paylaşmanın bir yolunu bulacağımdan emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler