Gazeteci Toygun Atilla tek kelimeyle yazık olur diyerek isyan etti. 128 dönümlük doğa harikası katledilecek

Gazeteci Toygun Atilla tek kelimeyle yazık olur diyerek isyan etti. 128 dönümlük doğa harikası katledilecek
Gazeteci Toygun Atilla, Datça'nın Kargı Koyu'na otopark ve otel yapılacak olmasına, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Atilla, "Bilenler bilir. Datça’nın ve Türkiye’nin en güzel koylarından biridir. Otopark ve otel yapılırsa, tek kelime ile yazık olur. Yapmayın, etmeyin. Bu yanlıştan dönün." ifadelerini kullandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Datça’daki Kargı Koyu yakınında bulunan Hazine’ye ait büyük bir alan otel yapılmak üzere özelleştirildiği öğrenildi. Alanın, burun şeklinde yarımadayı da kapsadığı da belirtildi. Bunun üzerine, sosyal medyada konu hakkında sert tepkiler geldi.

"YAPMAYIN, ETMEYİN..."

Gazeteci Toygun Atilla da karara yönelik tepkisi sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. Atilla, "Bilenler bilir. Datça’nın ve Türkiye’nin en güzel koylarından biridir. Otopark ve otel yapılırsa, tek kelime ile yazık olur. Yapmayın, etmeyin. Bu yanlıştan dönün." dedi.

Cennetköy’ün hemen yanında bulunan bu bölgenin çok değerli olduğu belirtilirken bakir bir alanı kapsayan arazi, plan değişikliklerinin ardından otel yapılmak üzere özelleştirilecek.

İlgili Haberler