Gazeteci Vedat Yenerer 'TSK'nin sabrı kalmadı' diyerek duyurdu

Gazeteci Vedat Yenerer 'TSK'nin sabrı kalmadı' diyerek duyurdu
Fırat Kalkanı ile özgürleştirilen Suriye’nin Mera kentinde terör örgütü PKK/YPG tarafından Türk Polis özel hareket araçlarına dün akşam roketli saldırı düzenlendi. 2 polis şehit olurken, 2 polis özel harekatçı da yaralandı. Gazeteci-yazar Vedat Yenerer bugün 'TSK ve Fatih Sultan Mehmet Han Tugayı terörist PKK/YPG ve Suriye Rejim mevzilerini yerle bir etti' diyerek görüntüleri paylaştı.

1 özel harekat polisin şehit edilmesi ve 2 polisin ise yaralanmasının ardından TSK Terör örgütü YPG/PKK hedeflerini ablukaya aldı. Tel Rıfat ve çevresine yoğun top atışları ile silahlı ve silahsız İHA’larda tespit ettikleri terör hedeflerini vurmaya devam ediyor.

Gazeteci Vedat Yenerer''in sosyal medya hesabından "Suriye Mare şehit ve yaralılarımızdan sonra TSK ve Fatih Sultan Mehmet Han Tugayı (Tamamı Türkmen) Terörist PKK/YPG ve Suriye Rejim mevzilerini yerle bir ettiler, hala devam ediyorlar. TSK ve SMO''nun sabrı taştı. Çok yakında ABD ve RUSYA''ya rağmen BÜYÜK TEMİZLİK başlayabilir" diyerek görüntüleri paylaştı;

 

 

İlgili Haberler