Gazeteci Zafer Arapkirli Abdurrahman Dilipak'la uyuşturucu baronu Ali Osman Akat'ın ne konuştuğunu açıkladı

Gazeteci Zafer Arapkirli Abdurrahman Dilipak'la uyuşturucu baronu Ali Osman Akat'ın ne konuştuğunu açıkladı
L’Actone’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’a ‘uyuşturucu kaçakçılığı’ suçlamasıyla 135 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Gazeteci Zafer Arapkirli'nin, Ali Osman Akat'la fotoğrafı ortaya çıkan Abdurrahman Dilipak'la ilgili paylaşımı dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

L’Actone’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’a ‘uyuşturucu kaçakçılığı’ suçlamasıyla 135 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. 

Ali Osman Akat’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok siyasetçiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Zafer Arapkirli, İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak''la da fotoğrafı ortaya çıkan Ali Osman Akat''la ilgili ''ne konuştular'' paylaşımı dikkat çekti.

İşte Arapkirli''nin o paylaşımı;

"MİZAH - GERÇEK KARIŞTI... Her şeyin üzerine yemin edebilirim. Malum "Uyuşturucu kaçakçılığı zanlısı" iş insanı Akat''ın, Abdurrahman Dilipak ile fotoğrafını ilk gördüğümde "Onunla da keneviri konuşmuştur" dedim. Ertesi gün Dilipak açıkladı: "Keneviri konuşuyorduk" "

İlgili Haberler