"Gazetecilere ateş ediliyor, milletvekilimiz bununla alay ediyor"

"Gazetecilere ateş ediliyor, milletvekilimiz bununla alay ediyor"
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, "Benim gazetecilerin üzerine terasta ateş ediliyor, bizim bir milletvekilimiz bununla alay ediyor. 'Yok canım orada sniper mi olur' diyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gitti. Feyzioğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'nin, NATO'da müttefikinin Türkiye mi, yoksa PKK mı olduğu konusunda karar vermesi gerektiğini söyledi.

Amerika'nın bir iç politika oyunu oynandığına ifade eden Feyzioğlu, sonuca bakıldığında ABD'nin askerlerini bölgeden çektiğini hatırlattı.

'ELİN ALMANI'NA OLSA DÜNYAYI YIKAR'

"Elin Almanı'na bir şey olsa Almanya dünyayı yıkar. Alman'ın üzerine keskin nişancı ateş etse Almanya dünyayı yıkar. Amerikalı gazetecilerin üzerine ateş açılsa ortalığı dumana kaldırırlar. Benim gazetecilerin üzerine terasta ateş ediliyor, bizim bir milletvekilimiz bununla alay ediyor. 'Yok canım orada sniper mi olur' diyor. Ya sen milletin vekilliğini nasıl yapıyorsun, gazetecini nasıl koruyorsun? Git Alman'dan ve Amerikalı'dan örnek al. Türkiye büyük bir mücadele veriyor. Yeri gelir tek başımıza kalırız, yeri gelir bu kara propaganda karşısında bir başımıza kalırız. Ama Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Etrafında hiç kimse kalmazsa fişekliklerimi çapraz döşerim, Elmadağ'a çıkarım, gelir beni orada vururlar ama son fişeğime kadara savaşırım' diyor."

İlgili Haberler