Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük skandal: Milli bayramdan Atatürk'ü çıkardılar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük skandal: Milli bayramdan Atatürk'ü çıkardılar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı çekiliş paylaşımında, '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun' diyerek Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü yok saydı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Söz konusu paylaşımda '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun' ifadelerine yer verilirken, 19 Mayıs'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma bayramı olmasına değinilmedi. 

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNDEN TEPKİ 

Gaziantep Belediyesi'nin paylaşımına tepki gösteren Şahinbey Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Uğur Kalkan, "9 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı değil,19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı.Sayın @FatmaSahin bence birileri bu tarz konularla sizi ve belediyeyi sürekli gündem yapmaya çalışıyor. Bizler belediyenin bu tarz konularla gündeme gelmesinden vallahi yorulduk" ifadelerini kullandı. 

gbb.jpg

ugur-kalkan-001.jpg