Gaziantep'te kebaplar paket servislerle sahiplerine ulaştı

Gaziantep'te kebaplar paket servislerle sahiplerine ulaştı
Türkiye genelinde uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle restoranlarda kebap yiyemeyen vatandaşlar, yemeklerini evlere paket olarak aldı.

Korona virüs salgınının toplumsal hayatta yarattığı değişiklilere uyulmaya devam ediyor. Türkiye genelinde uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağında, kebabın en fazla tüketildiği illerimizin başında gelen Gaziantep'te paket servisleri, evlere ulaştırıldı. 

"EVLERİ YAKIN OLANLAR GELİP ALIYOR" 

Gazianteplilerin yasaklara rağmen kebap tüketmeye devam ettiğini belirten işletmeci Necdet Kılıçoğlu, "Salgın sürecinden ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı maalesef herkes evinde. Biz de elimizden geldiğince Gaziantep'in kebap kültürü dolayısıyla evlerinde yemeleri için evlere servis yapıyoruz. Şehrimizin her noktasında yasaklara uyuluyor ve biz de siparişleri alıp paket servislerimizi ulaştırıyoruz. Yasaklar olmasaydı iş yerlerimiz dolu olur ve insanlar yemeklerini burada yerdi. Gazianteplilerin kebap sevgisini bu dönemde evlerine sipariş göndererek gideriyoruz. İnsanlar çoğunlukla sosyal medya üzerinden ulaşarak sipariş veriyor. Evleri yakın olanlar ise gelip alıp götürüyorlar" dedi. 

gaziantepte-kebaplar-paketle-ulastiriliyor-5974-dhaphoto2.jpg

Paket alarak evine götüren vatandaşlar ise lokantada yenilen kebabın lezzetinin ayrı olduğunu ancak kısıtlama nedeniyle kebap hasretlerini sipariş vererek giderdiklerini ifade etti.