Ataşehir'de gecekondu alev alev yandı

Ataşehir'de gecekondu alev alev yandı
İstanbul Ataşehir'de bir gecekondu alev alev yandı. 4 kişi dumandan etkilendiği yangın sonucu gecekondu küle döndü.

Yangın, saat 02.30 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi bulunan bir gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi.

4 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

İçinde 4 kişinin yaşadığı gecekonduda meydana gelen yangını fark eden komşuları itfaiyeye haber verdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alev yanan gecekonduyu yaptıkları müdahale ile kontrol altına aldı, ardından soğutma çalışması yapıldı.
Gecekondu tamamen yanarken burada yaşayan ve dumandan etkilenen 4 kişi olay yerindeki ambulansta tedavi edildi.

SOSYAL MESAFE YİNE DİKKATE ALINMADI

Öte yandan, yangını gören mahalleli ise maskesiz, sosyal mesafesiz sokağa döküldü sokağa döküldü. Kalabalık itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

atasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto1.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto2.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto3.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto4.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto5.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto7.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto10.jpgatasehirde-gecekondu-alev-alev-yandi-4-kisi-dumandan-etkilendi-5309-dhaphoto11.jpg