Geçen ay aracımı satıp 1+1 ev almıştım diyen İslam Memiş sıfır araç almak isteyenlere müjdeyi verdi

Geçen ay aracımı satıp 1+1 ev almıştım diyen İslam Memiş sıfır araç almak isteyenlere müjdeyi verdi
Dolar, euro, altın ve piyasalara ilişkin dikkat çeken açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, araç yatırımı ile ilgili ilk defa konuştu. “Arabamı satıp 1+1 ev aldım” diyen Memiş otomobil almak isteyenler için en uygun tarihi verdi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında sıkıntılar devam ederken otomobil ihtiyacı olan vatandaşlar piyasada bütçesine uygun araç bulamamaktan şikayet ediyor. Sıfır otomobilde tedarik problemi ve ikinci elde yaşanan fiyat sıkıntısından bunalan vatandaşlara Ünlü Ekonomist İslam Memiş müjdeli haberi verdi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in bu konuya ilişkin, yaptığı son paylaşım ise şöyle;

"Otomotiv sektöründe enflasyonist ortam nedeniyle stokçuluk ve fırsatçılık fiyatlaması ile kur artış nedenli fiyatlamayı birbirinden ayırt etmek gerek. Yatırım amaçlı araç alma dönemi bitmiştir.

Bugünlerde herkes eldekini satmak için mücadele ederken, çoğu galeri işi yapanların farklı işler arayışında oldukları görülmektedir. Özellikle ikinci el araç piyasasında fiyat normalleşmesi yıl sonuna kadar hızlanacak.

Zarar beklenenden büyük olacak. Nakitini KKM, faiz ve borsada değerlendirenler favoriye aldıkları araçların fiyatının düştüğünü görmeye devam edecek.

Döviz kuru nedeniyle sıfır araçların fiyatının normalleşmesi farklı, ikinci el arabaların düşüşünü sürdürmesi farklı konular. Geçen ay aracımı satıp 1+1 ev almıştım. Kararımdan memnunum.

Sıfır araç almak için güzel şeyler olacak. Yıl sonuna kadar bekleyeceğim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar