Geçinemeyip ayakkabı boyacılığı yapan kadına Kaymakam'dan tepki çeken hediye

Geçinemeyip ayakkabı boyacılığı yapan kadına Kaymakam'dan tepki çeken hediye
Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, iş bulamadığı için ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan kadına boya kutusu hediye etmesi ve sosyal medyada paylaşması tepki topladı.

Mardin''in Midyat ilçesinde, yatağa bağlı eşi ile 5 çocuğuna bakan Süreyya E.''nin durumunun medyada yer almasından sonra Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz tarafından kaymakamlığa çağrılan kadına Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla erzak yardımı yapıldı.

Kaymakam tarafından Süreyya E.''ye bir de ayakkabı boya kutusu hediye edildi ve bir plaket verildi. Kaymakamlık, sosyal medya hesaplarından Süreyya E.''ye plaket verilirken çekilen fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta ''hediye'' olarak boya sandığı verildiği de görüldü.

ÇOK SAYIDA TEPKİ TOPLADI

Paylaşımda "Helal lokma peşinde. Midyat Dörtyol''da ailesinin geçimini sağlamak için ayakkabı boyacılığı yaparak 5 çocuğuna bakmaya çalışan 36 yaşındaki Süreyya E.''nin ihtiyaçları Kaymakamımız Ahmet SOLMAZ tarafından giderildikten sonra kendisine boya sandığı da hediye edildi" denildi.

Sosyal medya kullanıcıları paylaşıma tepki gösterdi. Tepkilerin ardından  Kaymakamlığa ait sanal medya hesapları ile Midyat yerelinde yayın yapan yerel medya fotoğraf ve haberleri kaldırdı.