Gelecek Partisi’nin kurucu ismine yardım eden polislerin görev yeri değiştirildi iddiası

Gelecek Partisi’nin kurucu ismine yardım eden polislerin görev yeri değiştirildi iddiası
Gelecek Partisi’nin kurucu isimleri arasında yer alan İzzettin Küçük’ün içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Küçük ile birlikte araçta bulunan eski vekil Mustafa Öztürk’e yardım eden polislerin haklarında soruşturma açıldığı ve görev yerlerinin değiştirildiği iddia edildi.

Gelecek Partisi’nin kurucu isimlerinden biri olan Bursa eski Valisi İzzettin Küçük’ün içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonrası olay yerine yardım etmek için gelen polislerin görev yerlerinin değiştirildiği iddia edildi.

Bursa’nın yerel haber sitelerinden Tele16’da yer alan habere göre, İzzettin Küçük ve eski vekil Mustafa Öztürk’ün içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Meydana gelen kaza sonrası araçta bulunan bir polis mesai arkadaşlarından yardım istedi. İnegöl’ün Mezitler mevkisinde meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen bir komiser yardımcısı ve 3 memur, kaza yapan İzzettin Küçük ve Mustafa Öztürk ile birlikte araçta bulunan bir polise yardım etti.

POLİSLERİN GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Kaza sonrası Öztürk ve Küçük’ü İnegöl’e getiren polisler için Bursa İl Emniyet Müdürülüğü’nün soruşturma açtığı iddia edildi. Soruşturma sonrası komiser yardımcısının Mustafa Kemal Paşa ilçesine, diğer polislerin ise Yenişehir ve Kestel’e gönderildiği öğrenildi.