Başkan Murat Sancak açıkladı. Genç Arda Kurtulan’a Adana Demir kancası

Başkan Murat Sancak açıkladı. Genç Arda Kurtulan’a Adana Demir kancası
Fenerbahçe'de Arda Kurtulan için transfer gündemi oluştu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada Arda Kurtulan transferini işareti etti. Genç yıldız adayı yeni sezonda Adana Demirspor forması giyebilir.

Arda Güler''in müthiş çıkışı sonrası gözlerin çevrildiği Fenerbahçe genç takımından son parlayan isim Arda Kurtulan''dı. Adana Demirspor Başkanı yaptığı açıklamada oyuncuyla görüştüklerini itiraf etti. Fenerbahçeli taraftarlar ise bu konuyu şaşkınlıkla karşıladı.

66 MAÇTA 16 GOL, 10 ASİSTLİK KATKI VERDİ
19 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Fenerbahçe''de çok şey bekleniyordu. 2 yıl daha sözleşmesi olan Arda, Kuzey Makedonya Milli Takımı''nın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performansla da dikkat çekmişti. Fenerbahçe U19''da 66 maçta 16 gol, 10 asist yapan oyuncu için transfer belirsizliği yaşanıyor.

ARDA KURTULAN KİMDİR?
19 Kasım 2002 yılında doğan Arda Kurtulan 1,83 boyunda ve sol kanat bölgesinde forma giyiyor. Fenerbahçe oyuncuyu henüz 16 yaşındayken Esenler Erokspor''un altyapısından transfer etti. Sarı lacivertlilerin alt yaş kategorilerinde yıl forma giyen Arda Kurtulan ile 13 Temmuz 2021 tarihinde profesyonel sözleşme imzalanmıştı.

KUZEY MAKEDONYA GENÇ TAKIMLARINDA OYNADI
Arda Kurtulan Fenerbahçe A Takımı formasını ilk kez sezonun son maçında Yeni Malatyaspor''a karşı giymişti. 19 yaşındaki futbolcu 5-0 kazanılan mücadelede 6 dakika sahada kalmıştı. Kuzey Makedonya Milli Takımı''nın U19 ve U21 kategorilerinde forma giyen Arda Kurtulan toplam 9 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösterdi.

BAŞKAN MURAT SANCAK’TAN FLAŞ ÇIKIŞ
Radyospor''a konuşan Murat Sancak''ın açıklamaları şu şekilde:
"Ömer Faruk Beyaz diye bir oyuncuyla görüşmedik. Fenerbahçe''den Arda Kurtulan ile görüşüyoruz. Galatasaray eğer bize Barış Alper Yılmaz''ı vermek isterse almayız. Artık kiralık oyuncu almak istemiyoruz. Bize eğer satın alma opsiyonlu vereceklerse oyuncu alacağız. Ya da ortak olacağız. Ben alacam ve parlatacağım sonra alamayacağım bonservis olacak."

İlgili Haberler