Genç öğretmen Sait Murat Teker korona virüse yenildi

Genç öğretmen Sait Murat Teker korona virüse yenildi
Kocaeli'de Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bilgisayar öğretmeni olan Sait Murat Teker, aranan plazma bulunamayınca korona virüse yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Ülkemizde ve ilimizde korona virüs nedeniyle birçok kişi tedavi altına alındı. Birçok vatandaşın hastanelerde korona virüs mücadelesi devam ederken kötü haberler de gelmeye devam ediyor. Kocaeli’de son kötü haber ise Kartepe ilçesinden geldi.

Bir süredir virüsle mücadele eden Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Bilgisayar Öğretmeni Sait Murat Teker hayatını kaybetti.

İzmit Seka Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde solunum cihazına bağlı olarak yaşam savaşı veren 42 yaşında ve 2 çocuk babası genç öğretmen Sait Murat Teker için plazma aranıyordu.

Bilişim Teknolojileri öğretmeni Sait Murat Teker, uzun yıllar İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çalıştıktan sonra Kartepe Köseköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanında çalışıyordu. 

Korana virüs belirtileri şüphesiyle gittiği Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yapılan test sonucunda Covid-19 virüsü taşıdığı belirlenen genç öğretmen hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş ve burada yoğun bakımda tutulduğu esnada ilerleyen günlerde durumu kötüleşince solunum cihazına bağlanmıştı. Genç öğretmen daha fazla direnemedi ve bu akşam saatlerinde vefat etti.