Genç oyuncu Aygün Aydın Hakan Sabancı'yı ifşa etti. Ömer Sabancı'nın oğlu zor durumda

Genç oyuncu Aygün Aydın Hakan Sabancı'yı ifşa etti. Ömer Sabancı'nın oğlu zor durumda
Geçtiğimiz Şubat ayında adı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Aygün Aydın, sosyal medyadan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etti. Mesajları ifşa etmekle yetinmeyen Aydın, Sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı.

Kısa ömürlü aşkları ve kaçamaklarıyla sık sık gündeme gelen iş insanı Ömer Sabancı''nın oğlu Hakan Sabancı, bu sefer ifşa edilen özel mesajları ile gündem oldu.

Geçtiğimiz şubat ayında Hakan Sabancı ile adı aşk dedikodularına karışan Aygün Aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. İşte Benim Stilim adlı yarışma ile adını duyuran ve birçok dizide rol alan Aydın, Sabancı''nın kendisine attığı mesajları sosyal medyada ifşa etti.

ÖZEL KONUŞMALARINI İFŞA ETTİ

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessiz kalan Aygün Aydın, Instagram hesabından paylaştığı yazışmalarda ikilinin buluşma için yaptığı plan ve Sabancı''nın doğum günü ile ilgili konuşmaları yer alıyor.

"PES EDİYORUM BUGÜN İTİBARİYLE"

Aygün Aydın, yazışmaları ifşa etmekle yetinmeyip Sabancı''nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Aydın, paylaşımına "Ben ve dikkatini üzerimde tutmaya çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu ... nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle" notunu düştü.

Aygün Aydın''ın yaptığı bu paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı’nın bu ifşaların ardından ne açıklama yapacağı merak ediliyor.