Genel Merkez bir teşkilatı daha kapattı

Genel Merkez bir teşkilatı daha kapattı
Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe: Gelişen ve değişen dünya konjonktürde kendimize has politikalar geliştirmek istedik

MHP Eskişehir Tepebaşı yönetimi genel merkez tarafından görevden alındı. Görevden alınan Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, 18 Ağustos 2016 tarihinde akşam MHP Genel Merkezi tarafından yönetim olarak görevinden alındıklarını açıkladı.

Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, MHP Eski Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve eski yöneticiler ile beraber bir cafede kahvaltıda bir araya geldi. 2014'de genel merkezlerinin kararıyla Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini dile getiren Boztepe, özverili çalışmalarına rağmen kendilerine has politika geliştirmek istemeleri nedeniyle bedelini ödediklerini söyledi.

Boztepe, "Yıl 2014, Haziran ayı MHP Genel Merkezi'nin takdiriyle Tepebaşı İlçe Başkanlığı'na atandım. 4 Ocak 2015'e kadar atanmış yönetici olarak çok özverili çalışmayla seçimlere girdik. Seçimden yüzümüzün akıyla seçilerek yeni, yani bugünkü yönetimle Eskişehir kamuoyunun önüne çıktık. O günden bugüne bize inanan bizimle gönül birliği içerisinde olan hiçbir partilimizin başını öne eğdirecek davranışa müsaade etmedik. Ülkücü olmanın edebi, başımız hep dik, alnımız hep açık gezdik. Yerel ve genel seçimlerde adaylarımızla hep omuz omuza mücadele verdik. Genel Merkezimizin direktifi doğrultusunda hareket ettik. Ama maalesef umduğumuzu bulamadık. Değişimin şart olduğuna inandık. Delege iradesine saygı istedik. Kendimize Türk milliyetçiliğine, ülkücülüğe has politikalar istedik. Hiçbir güce payanda olmak istemedik. Gelişen ve değişen dünya konjonktüründe kendimize has politikalar geliştirmek istedik. Geliştirmek isteyen politikacıların yanında yer aldık. Ve sonuçta bedelini ödüyoruz. Kesinlikle kırgın ve küskün değiliz. Bu dava bizim. Bunu bir bayrak yarışı olarak değerlendiriyoruz. Biz inandıklarımızla yolumuza devam edeceğiz. Siz değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz ekip olarak hep varız. Var olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ülkenin bir bölümünün kan gölüne çevrildiğini kaydeden Boztepe, "Son bir haftadır ülkede tam bir iç savaş yaşanmakta. Van, Elazığ-Bitlis şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımızın acısını yüreğimde yaşıyorum. Ülkeyi darbenin eşiğine taşıyan zihniyeti kınıyorum. Darbe girişiminde bulunan, kendi vatandaşının üzerine acımasızca kurşun sıkan canileri, teröristleri lanetliyorum. Allah'ın laneti üzerilerine olsun. FETÖ terörüne, PKK terörüne ve ülkenin üzerine oyun kuran emperyalist güçlere karşı mücadelemiz hep devam edecek. Bu duygularla kahvaltımıza katılan tüm basın mensuplarına, mahalle temsilcilerine, kurultay delegesi ve partimize gönül veren tüm katılımcılara saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.