Genel Merkez'den delegelere şok uygulama!

Genel Merkez'den delegelere şok uygulama!
Hac’dan döner dönmez savcı tarafından çağrılıp, darbeci muamelesine tabi tutulan MHP delegesi isyan etti: “Hakkım size helal değildir”

MHP Genel Merkezi’nin şikayet ettiği delegelere yapılan zulüm katlanarak devam ediyor.

19 Haziran’da, mahkemenin yetkilendirdiği Çağrı Heyeti tarafından yapılan MHP’nin tüzük kurultayına katılan delegelerin başına gelmeyen kalmadı.

Savcılık tarafından çağrılan delegelere, imzalarının sahte olup olmadığının anlaşılması için yapılanlar isyan ettirdi.

O isimlerden biri olan üst kurul delegesi Adem Demiraslan, Hac vazifesini yapmak için gittiği Suudi Arabistan dönüşünde kötü bir sürprizle karşılaştı. Savcılık tarafından çağrıldığını öğrenen Demiraslan, Türkiye’ye ayak basar basmaz ifade vermeye gitti.

ÇÖMEL, OTUR, KALK!

Savcının karşısına çıkan Demiraslan’a “19 Haziran’da MHP’nin tüzük kurultayına katılıp imza atmışsınız. Bu imzanın sahte olup olmadığını öğrenmek için imza örneklerinizi alacağız” denildi. Sonrasında ise üst kurul delegesinden yere çömelmerek, ayakta, oturarak imza atması istendi. Önce sağ sonra sol elle çeşitli rakamlar ve yazılar yazması istendi. Yaptırılan tüm hareketlerde fotoğrafları çekildi.

Delege Demiraslan “İmza bana aittir, oraya katıldığımla ilgili bir şüphe bulunmamakta, istendiği takdirde kamera görüntülerini tarafınıza sunabilirim, bu şekilde yapılmaması lazım" şeklindeki sözleri ise dikkate alınmadı.

Savcılıktan sonra öfkesini sosyal medya hesabından dile getiren delege Demiraslan, kendisine terörist muamelesi yapanlar için “Hakkımı helal etmeyeceğim” dedi.

İşte Demiraslan’ın o tepkisi:

adem-demiraslan.jpg

 

İlgili Haberler