Genel Merkezin Atadığı İlçe Başkanı İstifa Etti

Genel Merkezin Atadığı İlçe Başkanı İstifa Etti
MHP Genel Merkezi tarafından gayri hukuki bir şekilde görevden alınan ilçe başkanının yerine atanan yeni ilçe başkanı “bu yapıyla bir yere varılamaz” diyerek istifa etti.

“BU YAPIYLA HİÇBİR YERE VARILAMAZ”

MHP’de Olağanüstü kurultay sürecine destek verdiği için görevden alınan ve yerlerine atamaların yapıldığı il ve ilçelerde sorunlar katlanarak artmaya devam ediyor.

Denizli il ve ilçe teşkilatları Genel Başkan adayı Meral Akşener’i destekledikleri için görevden alınmış ve yerlerine başka isimler atanmıştı.

Genel Merkez tarafından son atanan isimlerden biri olan Denizli Merkez Efendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik, genel merkeze tepki göstererek istifa etti.

Seçimle gelmemesine ve doğrudan genel merkez tarafından atanmasına rağmen istifa kararı alan İlçe Başkanı Çelik, “Bu yapıyla hiçbir yere varılamaz, partide bulunduğum tüm görevlerden” istifa ediyorum açıklaması yaptı.

GENEL MERKEZ’DE GERGİN SAATLER!

Seçilmiş il ve ilçe teşkilatlarının gayri hukuki yöntemlerle görevden alınıp, yerlerine atanan yeni isimlerin görevlerinden birer bire istifa etmesi dikkat çekiyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yeni atanan isimlerin istifasıyla ilgili Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’e “Nasıl isimler seçiyorsunuz, görevden alıyoruz, yerine yenisini atıyoruz, atadığımız kişi bizi eleştirerek istifa ediyor. Böyle olmaz…” şeklinde tepki gösterdiği iddia edildi.