Ghezzal'ın yeni sezonda hangi takımda oynayacağı açıklandı

Ghezzal'ın yeni sezonda hangi takımda oynayacağı açıklandı
Beşiktaş'ın geçen sezonu çifte kupayla kapatmasında büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Cezayirli oyuncunun babası, oğlunun yüzde 100 Beşiktaş'ta kalacağını duyurdu.

Bizzat babası duyurdu

Fanatik''ten Yakup Çınar''ın özel haberine göre, gösterdiği performansla geçen sezon Süper Lig''e damgasını vuran Rachid Ghezzal''ın Babası Mohamed Ghezzal, oğlunun geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçer sezonun başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal, 8 gol ve 18 asistlik performansıyla Kartal’a çifte şampiyonluğu getiren ana etkenlerden biri olmuştu.

Sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş taraftarları Cezayirli oyuncunun takımda kalmasını istiyordu. Baba Ghezzal, son durumu açıkladı.

"YÜZDE 100 BEŞİKTAŞ''TA DEVAM EDECEK"

Ghezzal’ın Beşiktaş taraftarını ve Sergen Yalçın’ı çok sevdiğini söyleyen Mohamed Ghezzal, “Oğlum Beşiktaş’ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz” dedi. Oğlunun Kara Kartal’da devam etmeye odaklı olduğunu söyleyen Baba Ghezzal, “Bütün oyuncularla arası çok iyi. İstanbul’da ve Beşiktaş’ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor” ifadelerini kullandı.

"O MAÇLARI AİLECEK İZLEMEK İSTİYORUZ"

Mohamed Ghezzal, oğlunun Lyon formasıyla Beşiktaş’a karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında Siyah-Beyazlı taraftarlardan çok etkilendiğini ve bundan dolayı sezon başında tercihini Kara Kartal olarak belirlediğini söyledi. Devler Ligi’ni merakla beklediklerini söyleyen Ghezzal, “Oğlumun yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması bizi çok mutlu ediyor. Mutlaka dolu tribünler önünde o maçları ailecek izlemek istiyoruz” sözlerini sarf etti.

"GALATASARAY''IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİK"

Galatasaray’ın ilgisini doğrulayan Baba Ghezzal, “Oğlumun bu sezon gösterdiği performansın ardından sadece Beşiktaş değil Galatasaray da bize teklif yaptı” şeklinde konuştu. Oğlunun kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğini belirten Mohamed Ghezzal, Galatasaray’ın teklifini kabul etmediklerini söyledi.

İlgili Haberler