Gizlilik İlkeleri

Yeniçağ Gazetesi’nin internet yayınlarının gerçekleştirildiği yenicaggazetesi.com.tr adresiyle ilgili gizlilik ilkeleri aşağıdadır. Kullanıcılar, Yeniçağ kullandıkları süre boyunca bu ilkeleri kabul etmiş sayılırlar.

1. Bilgi Toplama

Yenicaggazetesi.com.tr adresi kullanıcılarının şifre, kullanım alışkanlıkları, davranışları hakkında bilgi toplamaz. Çeşitli veri sayaçları tarafından elde edilen bilgiler kapsam dışında olmakla birlikte bu bilgilerin hiçbirisi ticari amaçla kullanılamaz. Yeniçağ'a verdiğiniz bilgiler 3.kişilerin kullanımına kapalıdır.

2. Yasal Süreçler

Yenicaggazetesi.com.tr’de kullanıcılar sadece yaptıkları yorumlardan sorumludur. Haber ve köşe yazarlarının altına yapılan yorumlar, yasal ihtiyaç olması dahilinde soruşturma konusu olabilmektedir. Kullanıcı IP’sini talep eden dava, soruşturma gibi yasal işlemler olması durumunda, Yeniçağ yasalara bağlı kalarak ilgili kullanıcının bilgisini, resmi kurumlara iletir.

Kullanıcılar yorum dışında, sosyal medya hesapları veya farklı alanlarda gazetenin haberinin paylaşarak yaptıkları kişisel yorumlarından kendileri sorumludur.

E-Gazete üyeliği konusunda ise üyelerin kredi kartlarından belirttikleri tutarların dışında herhangi bir işlem yapılamaz. Abonelikler 3 ay, 6 ay ve 12 ay şeklindedir.

3. Güvenlik

Yenicaggazetesi.com.tr’nin güvenliği Türkiye lokasyonlu bir sunucu firması tarafından sağlanmaktadır. Sunucuya dışarıdan erişim, Yeniçağ yöneticileri haricinde yasaktır. Dolasıyla sunucumuz içerisinde korunan kullanıcı bilgilerinin erişimi dışarıya kapalıdır.

Kredi kartı ile yapılan işlemlerde SSL güvenlik sertifikası kullanılmaktadır. Kredi Kartı işlemlerinde 3D-Secure işlemini kullanarak ödemelerinizi sağlayabilirsiniz.

Ödemeler kredi kartı ektrasında "PayU yeniçaggazetesi.com.tr" şeklinde görüntülenecektir.