Gökçek'in "rüya proje" dediği ANKAPARK'ta milyonlar çöpe gitti!

Gökçek'in "rüya proje" dediği ANKAPARK'ta milyonlar çöpe gitti!
Ankara'da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde yapımına başlanan ve Mustafa Tuna'nın döneminde tamamlanan ANKAPARK'ta milyonların heba edildiği ortaya çıktı. Parktaki aletler çalışmazken, atıl durumda bekliyorlar.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in "rüya proje" dediği ANKAPARK'ta milyonlar heba edilmiş durumda. 

Melih Gökçek döneminde yapımına başlanan ve uzun süren ihale sürecinin ardından Mustafa Tuna döneminde tamamlanarak “Wonderland Eurasia” ismiyle açılan tematik park, geçtiğimiz Temmuz ayında kapatılmıştı. İşçilere ödeme yapılmadığı için kapandığı belirtilen ANKAPARK'taki aletlerden bazılarının hiç bir zaman çalışmadığı ortaya çıkarken, bazı aletlerin de boyalarının solduğu görüldü.

Parkta yer alan havuza mermer görüntüsü veren kaplamanın ise atmaya başlaması dikkat çekerken, ana havuzda yer alan kablolar ise sökülmüş vaziyette suyun içerisinde bulunuyor. Söz konusu havuzların o dönem 2 milyon TL'ye mal olduğu belirtildi. ANKAPARK'taki bu tablo, milyonların çöpe gittiğini gösteriyor. 

g1-013.jpgg2-010.jpgg3-006.jpgg6.jpgg5-003.jpg

 

 

İlgili Haberler