Gökhan Töre Beşiktaş’a geldi, Beşiktaş medyası birbirine girdi: Herkes birbirini böyle suçladı

Gökhan Töre Beşiktaş’a geldi, Beşiktaş medyası birbirine girdi: Herkes birbirini böyle suçladı
Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a transferi sonraSI Beşiktaş muhabirleri birbirine girdi. Beşiktaş muhabirlerinin Twitter’da üst üste yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a dönüşü sonrası spor medyası karıştı. Beşiktaş muhabirlerinin üstü üste yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Beşiktaş muhabirlerinin atışması A Spor muhabirin Sercan Dikme’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımla başladı. Beşiktaş’ın resmi hesabından yaptığı Gökhan Töre paylaşımlarını alıntılayan Dikme, Gökhan Töre ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin arasındaki görüşmenin 15 dakika sürdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Medyada sık sık yapılan “Gökhan Töre pazarlık yaptı” haberlerine karşılık Selda Bağcan’dan “yaz gazeteci yaz” şarkısı ile cevap verildi. Not: Çebi-Töre transfer görüşmesi 15 dakika sürdü. Beşiktaş iletişimi yine fark yaratmış”

1-20200919190554.jpg

Sercan Dikme’nin paylaşımına ise Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan’dan yanıt geldi. Doğan, Sercan Dikme’nin paylaşımının altına yaptığı yorumda “Sercan son kararın mı? Sen dahil herkes konuşmadı mı? Yöneticiler açıklamadı mı? Öyleydi de 2 maçı neden pas geçildi. Gerek yok böyle şeylere. Doğal süreçler. Çıkar topunu oynar, asistler yapıp goller atar. O zaman herkes alkışlar” dedi.

2-20200919190554.jpg

Sercan Dikme ise buna yanıt olarak Fatih Doğan ile ilgili daha önce Twitter’dan yapılmış paylaşımları alıntılayarak “Tamam abi” dedi

3-20200919190554.jpg

“MESLEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM”

Fatih Doğan ise buna yanıt olarak Sercan Dikme’nin eski paylaşımlarını alıntılayarak şunları söyledi:

"Paylaşma ihtiyacı hissettiğin o twitleri “okuma, aç dinle!” Santon dahil ne demişim? Konuştuğum her isim yöneticilerden teyitli ve doğru bilgidir. Kovalamıyorum, yorumluyorum ama bazı ismleri belki ilk ben konuşmuşumdur. Sercan Abi! Meslek hayatında başarılar dilerim!"

4-682.jpg

İki gazeteci arasındaki tartışmaya dahil olan ilk isim Ali Cansun oldu. Cansun, “Serci bana düşmez aranızdaki tartışma ama Fatih abinin benim bildiğim 25 yılı var ve o isimlerin arasından Balotelli ve Ze Luis’in doğru olduğunu hepimiz biliyoruz.. Bu sezon güzel işler yapmışken ne olursa olsun abini de kırma” dedi.

awrasdf-001.jpg

Beşiktaş muhabirleri arasındaki tartışmaya katılan bir başka isim ise Fırat Günayer oldu. Günayer şu ifadeleri kullandı:

“Sercan düğününde, cenazende, hastanende, eğlencende yanında dostların, abilerin, kardeşlerin olacak. Takipçiler, like’lar, mention’lar, övgüler, “aslansın, kaplansın” diyenler olmayacak. Sakince, kırmadan, dökmeden biraderim.”

6-232.jpg

İlgili Haberler