Goldman Sachs ofise dönüş tarihini açıkladı

Goldman Sachs ofise dönüş tarihini açıkladı
ABD'nin en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs, 14 Haziran'dan itibaren ofislere dönüş kararı aldı. Bankanın ABD'deki birimleri, 14 Haziran'dan itibaren ofisten çalışacak. Ülkede birçok banka, ofislere dönüş için takvim açıklamaya başladı.

Reuters''ın haberine göre, yeni tip korona virüs salgınına karşı aşılama programında önemli bir mesafe kaydeden ABD''de normal hayata geçişin adımları da atılmaya başlandı. ABD''nin en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs, ofise geri dönüş kararı açıkladı.

14 HAZİRAN''DA DÖNÜŞ KARARI

Goldman Sachs, 14 Haziran''dan itibaren ofislere dönüş kararı aldı. Ülkede birçok banka, ofislere dönüş için takvim açıklamaya başladı. Goldman Sachs’ın yönetimi, ABD ve İngiltere''de personeli haziran ortasında ofislere çağırdı. Bankanın ABD''deki birimleri, 14 Haziran''dan itibaren ofisten çalışacak.

ABD''nin en büyük bankası JPMorgan ise temmuz başından itibaren ofislere dönüşü planlıyor.

FİNANS YÖNETİCİLERİ OFİSİ TERCİH EDİYOR

ABD''de Accenture Plc tarafından 400 finans şirketiyle yapılan bir araştırma, yöneticilerin yüzde 80''inin, pandemi bittiğinde personelin haftanın 4 ya da 5 günü ofisten çalışmasını tercih ettiğini gösteriyor. Anket, çalışanların ise esnek model istediğine işaret ediyor.