Gönül Dağı 49. bölüm fragmanı izle

Gönül Dağı 49. bölüm fragmanı izle
Gönül Dağı 49. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Cumartesi akşamında ekranlara gelen Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 49. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 22 Ocak Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı son bölümünde; Münir’in felç kalmasıyla perişan olan Asuman ve Ramazan bu zorlu süreci aşabilecek mi?

İcatların parasını toplayamayan amcaoğulları maddi sıkıntılar yaşarlar. Acilen yeni bir iş yapıp para kazanmaları gerekmektedir. Bu sıkıntılı dönemlerinde yaşadıkları bir tesadüf, amcaoğullarının yeni bir iş fikri bulmalarına neden olur. Yeni işleri amcaoğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir?

Ramazan''ın tiyatro sahnesinde söylediklerinden etkilenen Asuman, radikal bir kararla onu kaçırmaya karar verir. Bu defa rollerin değişmiş olmasıyla Asuman ve Ramazan''ı nasıl bir yolculuk beklemektedir?

Öte yandan Sefer, Zahide ve Dişçi Musa, bir doktorla görüşmeye giderken Kenan ile Veysel de Kenan''ı büyüten annesinin cenazesine katılmak için yola çıkar. Hepsini, sırtlandıkları dertlerle çıktıkları bu yolculuklarda, nasıl gelişmeler ve sürprizler beklemektedir?