Görenler gözlerine inanamadı: Karantinadan böyle kaçtılar

Görenler gözlerine inanamadı: Karantinadan böyle kaçtılar
Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen ülkelerde sokağa çıkmaya çalışan kişilerin yaptıklarına görenler inanamadı. Yunanistan’da bir kişi trafik levhası olurken, Jamaika’da ise sokağa çıkmaya çalışan bir kişi üzerine koli geçirdi.

Korona virüs salgını dünya çapında etkisini artırırken, sokağa çıkma yasağı ilan edilen ülkelerde dışarı çıkmak isteyenlerin başvurduğu yollar komik anların yaşanmasına neden oldu. Yunanistan’da bir kişi kaçmak için trafik levhası olurken, Jamaika’da ise dışarı çıkmak isteyen bir kişi üzerine koli geçirerek saklanmaya çalıştı. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

DIŞARI ÇIKMAK İÇİN TRAFİK LEVHASI OLDU

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Yunanistan'da ilginç bir olay yaşandı. Başkent Atina sokağında gece saatlerinde bir kişi, sokağa çıkma yasağı nedeniyle polise yakalanmamak için ‘levha’ kılığına girdi. O anlar ise amatör kameraya an be an kaydedildi.

Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan Yunanistan’da bir kişi polisten kaçmak için levha kılığına girerek insanları eğlendirmek amaçlı bir video çekti.

Yunanistan’da 23 Mart'ta başlayan ülke genelindeki sokağa çıkma yasağı kapsamında, vatandaşlar özel izin belgesi ile çıkılabiliyor.

BİR KİŞİ ÜZERİNE KOLİ GEÇİRDİ

Jamaika Başbakanı Andrew Holness, ülkede 7 gün boyunca her gece sokağa çıkma yasağı ilan etmişti. Yasağın ilan edilmesinin sonra gece sokağa çıkan bir kişi ise polise yakalanmamak için üzerine koli geçirerek dışarı çıktı. Sokakta ‘yürüyen koliyi’ gören bir bölge sakini ise o anları an be an kayda alarak sosyal medyada paylaştı.