Görev değişikliğinin ardından Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama

Görev değişikliğinin ardından Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama
İYİ Parti’deki görev değişikliğinin ardından ilk kez canlı yayında açıklamalarda bulunan Yavuz Ağıralioğlu, “Bir hukuksuzluk olmadı, mutsuz değilim partime aidiyetim tamdır” açıklamalarında bulundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini devrederek Genel Başkan Meral Akşener’in istediği doğrultusunda parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Habertürk’te gündeme ve görev değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Tayyip Bey kuralsız bir rakiptir, sert bir rakiptir. Onun yüzünden ne olduğumuzu anlatmak imkanından mahrum kaldık. Ne olduğumuzu değil ne olmadığımızı anlatmak zorunda kaldık vatandaşa. Şimdi daha rahat ne olduğumuzu ifade imkanı anlamından partimizde yeni bir organizasyona başlıyoruz. Bu kapsamda Meclis’teki görevimizi başka bir arkadaşa devredip Genel Başkan Yardımcılığı görevine geldik” ifadelerini kullandı.

Meclis’te görevini İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’na devredeceğine ilişkin soruya cevap veren Ağıralioğlu, “Öyle zannediyorum. Grup Cuma günü toplanacak öyle olacak zannediyorum” diyerek cevap verdi.

Görev değişikliğine ilişkin ‘Görevden alındı’ haberlerini yalanlayan ve hiçbir hukuksuzluğun olmadığını belirten Yavuz Ağıralioğlu, “Milletin onca derdi arasında bu magazin işlerine ok zaman ayırılmaması lazım. Grup başkanvekilliğinden mutlu mu ayrıldı mutsuz mu ayrıldı? Bu önemli değildir. Hiçbir sıkıntı yoktur. Benim İYİ Parti’ye, partime aidiyetim tamdır.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler