Görüntüleri görenler gözlerine inanamadı, her şey 50 saniyede olup bitti

Görüntüleri görenler gözlerine inanamadı, her şey 50 saniyede olup bitti
İstanbul’da 10 gün içinde 5 otomobil çalan şüpheli Ayhan D.(59) polis tarafından gözaltına alındı. İçine bindiği otomobilleri 50 saniyede çalan şüpheli tutuklanırken çaldığı otomobillerden 2'si bulunarak sahiplerine teslim edildi.

İstanbul'un Anadolu yakasındaki ilçelerinde 10 gün içinde 5 otomobil hırsızlığı meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler güvenlik kamera görüntülerini incelediklerinde hırsızın aynı kişi olduğunu belirledi. Şüphelinin ayrıca 3 otomobilin plakasını da çaldığı ortaya çıktı.

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ 50 SANİYE DE ÇALIYORDU

Polis ekipleri otomobillerin nasıl çalındığı ile güvenlik kamera görüntülerini izlediğinde kullanılan yöntemin eski bir sabıkalıya ait olduğunu tespit etti. Şüphelinin içine bindiği otomobilleri ortalama 50 saniye içinde çalıştırarak çaldığı görüldü. Şüphelinin araç kapılarını açtıktan sonra otomobilin beynini yanında getirdiği bir başka elektronik beyinle değiştirdiği ardından çalıştırarak götürdüğü tespit edildi. Yapılan çalışmalarda hırsızlığı yapan kişinin daha öncede aynı yöntemi defalarca hırsızlık yapan Ayhan D.(59) olduğu ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis önceki gün düzenlediği operasyonda şüpheli Ayhan D.'yi gözaltına aldı. Daha önceden de otomobil hırsızlığı, güveni kötüye kullanmak, sahtecilik suçlarından defalarca gözaltına alındığı tespit edilen Ayhan D.'nin çaldığı 2 otomobil de bulunarak sahiplerine teslim edildi.

TUTUKLANDI

Gayrettepe'de bulunan Oto hırsızlık büro amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheli Ayhan D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis şüphelinin çaldığı 3 otomobili bulmak için operasyonları sürdürüyor.