Erdoğan-Biden görüşmesinde dikkat çeken detay

Erdoğan-Biden görüşmesinde dikkat çeken detay
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile NATO Zirvesi sonrası bir araya geldi. Görüşmeden görüntüler paylaşılırken Erdoğan'ın masaya koyduğu kitap gözlerden kaçmadı.

Erdoğan-Biden görüşmesinde dikkat çeken kitap detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın, ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşmesi sona erdi. Erdoğan ve Biden''ın, NATO Zirvesi kapsamında NATO Karargahı''ndaki baş başa görüşmesi, 45 dakika sürdü. Baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.

ABD''YE MESAJ NİTELİĞİNDE HAMLE

Fotoğraflarda Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yanında masaya koyduğu kitap dikkatlerden kaçmadı. Masadaki kitabın, İletişim Başkanlığı tarafından 2019 yılında yayına alınan "Turkey''s Fight Against Terrorism" (Türkiye''nin terörizme karşı mücadelesi) isimli kitap olduğu görüldü.

TERÖR SALDIRILARINA KARŞI MÜCADELE ANLATILIYOR

90 sayfalık kitapta, Türkiye''nin PKK, YPG, IŞİD gibi terör örgütlerine yönelik, uğradığı saldırılara karşı ülke içinde ve dışında düzenlenen operasyonlar anlatılıyor.

TRUMP''A DA SUNULMUŞTU

"Türkiye''nin Terörle Mücadelesi" kitabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın daha önce ABD''ye gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Donald Trump ve heyetine de sunulmuştu.

İlgili Haberler