Gözlerinize inanamayacaksınız: Ölen arkadaşlarına tabutta gol attırdılar

Gözlerinize inanamayacaksınız: Ölen arkadaşlarına tabutta gol attırdılar
Meksika’da hayatını kaybeden amatör futbolcu Alexander Martinez, arkadaşlarının yardımıyla son bir gol atmayı başardı. Martinez’in arkadaşları, cenazenin bulunduğu tabutu kalenin önüne koyarak, hayatını kaybeden futbolcunun son bir gol atmasını sağladı.

Meksika’da polis kurşunuyla hayatını kaybeden amatör futbolcu Alexander Martinez’in cenazesinde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Martinez’in arkadaşları, cenazenin bulunduğu tabutu kalenin önüne koyarak, hayatını kaybeden futbolcunun son bir gol atmasını sağladı.

Meksika’nın Veracruz kentinde içecek aldıkları marketten çıkan Martinez ve arkadaşları, polis tarafından durdurulmaya çalışıldı. Meksika medyasının haberine göre, polis memurları, Martinez ve arkadaşlarını durdurmak için havaya ateş açtı ancak, polis memurlarından biri Martinez’i hedef aldı. Martinez, başından vurularak hayatını kaybetti.

‘ARKADAŞLARINDAN ANLAMLI VEDA’

Amatör olarak futbol oynayan Alexander Martinez’in takım arkadaşları, ona son bir gol daha attırarak veda etti. Kalenin önüne tabutunu koyan takım arkadaşları, topu tabuta çarptırarak ağlara gönderdi. Daha sonra hep birlikte etrafında toplandıkları tabutun önünde diz çökerek ve üzerine ellerini koyarak Martinez’e veda etti.