Göztepe-Yeni Malatyaspor: 1-1 (Maçın özeti)

Göztepe-Yeni Malatyaspor: 1-1 (Maçın özeti)
Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında oynanan Göztepe-Yeni Malatyaspor maçının son düdüğü ile birlikte ortalık karıştı. İki takım oyuncuları bir anda kavga etmeye başlarken, maçın hakemi Arda Kardeşler, kavga sonrası iki kırmızı kart çıkardı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Göztepe ile Yeni Malatyaspor karşılaştı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona ererken, maç sonunda ortalık birbirine girdi. Karşılaşmanın son düdüğü çaldıktan sonra Göztepe’den Alparslan Öztürk ile Yeni Malatyaspor’dan Eren Tozlu arasında kavga çıktı. İki takım oyuncuları uzun süre ortalığı sakinleştirmeye çalışırken, maçın hakemi Arda Kardeşler, kavga eden iki oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Maça hızlı başlayan Göztepe, henüz 9. dakikada Serdar Gürler ile öne geçti. İlk yarıda birçok fırsattan yararlanamayan Göztepe, soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda beraberlik için risk alan BTC Türk Yeni Malatyaspor, beraberlik golünü 83. dakikada buldu. Kazanılan penaltıda Gökhan Töre topu ağlara göndererek beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Bu beraberlikle puanını 13 yapan Göztepe, 11. sıraya yükseldi. BTC Türk Evkur Yeni Malatyaspor ise 18 puanla 5. sırada kaldı.

MAÇ SONRASI KIRMIZI KART

Maç sonrası iki takım futbolcuları bir anda birbirlerine girdi. Gergin geçen maçın son düdüğü ile birlikte Alparslan Öztürk ve Eren Tozlu arasındaki gerilimi ayırmak için diğer futbolcular da olaya dahil oldu.

Karşılaşma oynanırken aralarında gerginlik yaşanan ve hakem tarafından sarı kartla cezalandırılan Göztepe’den Alparslan Öztürk ve Yeni Malatyaspor’dan Eren Tozlu, maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha ortasında kavgaya tutuştu. Uzun süre sakinleşmeyen iki futbolcu hakem tarafından ikinci sarı kart ve kırmızı kartla cezalandırıldı.

goztepe--btcturk-yeni-malatyaspor-ek-fotograflar-_1394_dhaphoto11.jpg