Göztepe'de gençlere büyük fırsat

Göztepe'de gençlere büyük fırsat
Süper Lig'de gelecek sezon Avrupa mücadelesi vermek isteyen ekipler arasında yer alan Göztepe'de son haftalarda gençlerin daha ön planda olacağı bildirildi.

Göztepe'de gençlere büyük fırsat

Süper Lig''de bu sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ancak teknik direktörlüğe Ünal Karaman''ın getirilmesinin ardından toparlanma sürecine giren Göztepe''de son haftalarda gençlere şans verileceği kaydedildi. 

DHA''da yer alan habere göre sarı kırmızılı ekip çarşamba günü Gürsel Aksel Stadı''nda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ünal Karaman''ın kalan haftalarda özellikle genç futbolculara daha fazla şans vereceği bildirildi. Son oynanan Fatih Karagümrük maçında kaleyi 19 yaşındaki Arda Özçimen''e emanet eden deneyimli teknik adamın yeni sezon planlaması kapsamında forma şansı bulamayan futbolcuları görmek istediği ifade edildi.

KEREM ALICI DAHA FAZLA FORMA ŞANSI BULACAK 

Karagümrük müsabakasında penaltı kurtaran Arda''nın performansından oldukça memnun kalan Karaman''ın yine aynı maçta on birde oynattığı sağ bek Kerim Alıcı''ya da daha fazla şans tanıyacağı bildirildi. 

Sezonun genelinde yedek bekleyen oyuncuları da kalan 5 maçta oynatmayı planlayan Ünal Karaman''ın bu periyoda göre gidecek ve kalacakların listesini Başkan Mehmet Sepil''e sunacağı vurgulandı. Puan durumunda oldukça rahat bir konumda olan Göztepe''de Ideye, Tripic, Diabate, Napoleoni, Burekovic, Mihojevic, Gassama, Esiti ve Zulj gibi yabancı futbolcuların da kaderlerinin önümüzdeki 5 maçta netleşeceği belirtildi. Hafta içi mesaisinde Trabzonspor''u ağırlayacak Göz-Göz, daha sonra Fraport Tav Antalyaspor (D), İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği (D) ve Beşiktaş''la karşı karşıya gelip sezonu noktalayacak.

İlgili Haberler