Göztepe'den İzmir'deki depremzedeler için yardım kampanyası

Göztepe'den İzmir'deki depremzedeler için yardım kampanyası
Süper Lig'in köklü kulüpleri arasında yer alan Göztepe takımı, kentlerinde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara yardım eli uzattı. Buna göre, internet üzerinden satılan imza Göztepe formalarından elde edilen gelirler, depremzedelere ulaştırılacak.

Göztepe'den depremzedelere yardım eli

İzmir'de meydana gelen ve 114 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Göztepe, kentte 30 Ekim'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için kampanya başlattı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI 

Ligde son oynadığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında futbolcuların giydiği imzalı formaları bir internet sitesi üzerinden açık artırmayla satacak Göztepe, elde edilecek gelirin tamamını depremzedelere bağışlayacak.

Göztepe'den yapılan açıklamada, "Bu maça özel olarak açık artırma sonucu satılacak formalardan elde edilecek gelirin tamamı depremzede ailelere yardım için kullanılacak" ifadelerine yer verildi. Bir internet sitesinde açık artırmaya konulan formalara en düşük 89 Euro teklif verilebiliyor.