GS TS şifresiz izle Galatasaray Trabzonspor maçı Bein Sports 1 canlı izle

GS TS şifresiz izle Galatasaray Trabzonspor maçı Bein Sports 1 canlı izle

GS TS şifresiz izle Galatasaray Trabzonspor maçı Bein Sports 1 canlı izle

GS TS maçı şifresiz izle linki araştırılıyor. Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İşte, Galatasaray Trabzonspor maçı şifresiz Bein Sports linki…

GS TS maçı şifresiz canlı izle linki gündemde. Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Galatasaray Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

23 Ocak 2022 Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bir maç eksiği bulunan İttifak Holding Konyaspor''un 9 puan önünde 51 puanla lider durumda yer alan bordo-mavililer, rakibini yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geride bırakmak istiyor. Geride kalan 22 haftada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgiyle 27 puan toplayan ve tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray ise bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

Galatasaray''da sakatlıkları bulunan Muslera, Diagne, Işık Kaan Arslan, Alpaslan Öztürk ve milli takımda bulunan Mohamed bu maçta yer almayacak.

Trabzonspor''da ise milli takım kampında bulunan Kouassi, hasta olan Koita, cezalı oyuncular Hüseyin Türkmen, Yusuf Erdoğan, sakatlıkları süren Abdülkadir Ömür, Trondsen ve henüz hazır olmayan Djaniny forma giyemeyecek.

Galatasaray: Fatih, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Emre Kılınç, Halil

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Vitor Hugo, Puchacz, Berat, Dorukhan, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius

Galatasaray Trabzonspor Maçı Şifresiz Yayınlayan Yabancı Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark H