Güldür Güldür’ün yıldızı Ecem Erkek’ten ağza alınmayacak sözler, boşanma sonrası ilk kez açıklama

Güldür Güldür’ün yıldızı Ecem Erkek’ten ağza alınmayacak sözler, boşanma sonrası ilk kez açıklama
Geçtiğimiz günlerde eşi Yüce Armağan ile boşanan oyuncu Ecem Erkek sessizliğini bozdu. Boşamadım, boşandık yazan Erkek, paylaşımında, “Ülke gu¨ndeminde konus¸ulacak bas¸ka bir s¸ey yokmus¸ gibi haberi her yere posta eden is¸gu¨zarın ekmegˆine yagˆ olacak kadar basit degˆil bizim bagˆımız. Ne Armagˆan’ımı ne de ilis¸kimi siz akbabalara yedirmem!” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Ecem Erkek, Yüce Armağan'dan boşandıktan sonra sessizliğini bozdu. Bazı yayın organlarında çıkan haberlere sitem eden oyuncu sosyal medya paylaşımında şunları yazdı:

Biz 10 yıldır beraberiz. Beraber büyüdük. Büyüdüğümüz aileler, yetiştiriliş biçimimiz, sahip olduğumuz vicdanlarımız iki kötü cümlede harcanmayacak kadar sağlam. Biz henüz duruşmayı beklerken sanki ülke gündeminde konuşulacak başka bir şey yokmuş gibi haberi her yere posta eden işgüzarın ekmeğine yağ olacak kadar basit değil bizim bağımız.

BOŞAMADIM, BOŞANDIK

Evliliğimize nasıl ortak karar verdiysek ayrılığımıza da ortak karar verdik. Yani boşamadım BOŞANDIK! Evliliği Instagram storylerinden öğrenmiş olduğu çok açık insanlar tarafından söylenmiş bir takım cümleler okuyorum. Ne Armağan’ımı ne de ilişkimi siz akbabalara yedirmem! Bizim sevgimiz de saygımız da baki... Burdan size magazin çıkmaz sizi keşfet’e alalım.

5fa662355542872a7cee1f5c.jpg

 

İlgili Haberler