Gülperi 22.bölümde neler olacak?

Gülperi 22.bölümde neler olacak?
Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Artemis babasını arar fakat Gülperi ile nikâh masasında olan Kadir telefona bakmaz. Her şeye rağmen Gülperi ve Kadir evlenirler. İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Son anda Kadir'in bir hamlesiyle kazadan kurtulan Gülperi arka koltukta Can'ın olduğunu fark eder. Can hafif yaralanmıştır hep beraber hastaneye giderler. Hasan ve Artemis de oraya gelir. Kadir bu olayı şüpheli bulmuştur. Kardeşinden bunun araştırılmasını ister. Yapılan incelemede arabanın kurcalandığı ortaya çıkar. Hasan bu konuşmalara şahit olur. Kadir'in Eyüp'ten şüphelendiğini duyar bu konuyu araştırması için Seyit'den yardım ister. Kadir savcılığa Eyüp’ü şikâyet eder fakat bir delil bulunamadığı için serbest bırakılır. Gülperi, Kadir ile Eyüp arasındaki sırrı öğrenmek ister. Kadir her şeyi anlatır onunla evlenmek istediğini söyler. Gülperi Kadir'le yüzleşerek onu tamamen hayatından çıkarır. Yıldırım nikâhı için gün alırlar. Şeyma onların evleneceklerini anlar engel olmak için elinden geleni yapacaktır. Eyüp Seyit'i tuzağa düşürür tartışırlarken Seyit düşüp beyin kanaması geçirir oraya gelen Hasan onu hastaneye götürür. Durumu umutsuzdur fakat Hasan'a arabayı bozanın babası olduğunu söyler. Hasan bu durum karşısında yıkılır. Seyit'in durumunun umutsuz olduğunu öğrenince Gökhan'ın babasının kim olduğunu öğrenmesini sağlar. Seyit oğluna gerçekleri söyledikten sonra ölür. Şeyma kızıyla birlikte eve döndüklerinde kapının açık olduğunu fark ederler. Evde karşılarına çıkan bir adam Şeyma'yı dövmeye başlar. Artemis babasını arar fakat Gülperi ile nikâh masasında olan Kadir telefona bakmaz. Her şeye rağmen Gülperi ve Kadir evlenirler.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLDU

Evlenen Kadir ve Gülperi’nin ilk danslarının ekrana geldiği, ikilinin romantik dakikalarının dikkat çektiği tanıtımda Eyüp’ün, Hasan’a vurduğu anlar gerilimi artırıyor. Gülperi, Hasan’a destek olmaya çalışırken Gökhan, Seyit’in babası olduğunu bilip de susan Hasan’a öfkeyle saldırıyor. Eyüp’ün, “Bu kalp benim için atmıyorsa, atmayacak!” diyerek silahını Gülperi’ye doğrulttuğu tanıtımda duyulan silah sesi ve Can’ın korkuyla koştuğu anlar ise heyecanı yükseltiyor.

Gökhan’ın Seyit’in ölümünden sonra intikam yemini ettiği tanıtımda Eyüp’ün, Kadir’e karşı öfkesi dinmiyor. Kadir ve Gülperi’nin evlenmesiyle Can tekrar aile olmanın mutluluğunu yaşıyor. Artemis, “Hep yanında olacağım!” sözleriyle Hasan’a destek olurken, Kadir’in evinde Şeyma’yla karşılaşan Gülperi şoke oluyor.

GÜLPERİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü ile ne zaman yayınlanacak? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Gülperi 22.yeni bölümü ile bu akşam dizi severlerle buluşacak.